







Описание добавки BNRG, Power Crunch Protein Energy Bar, Original Triple Chocolate, 12 Bars, 1.4 oz (40 g) Each
- Батончик с кремовой начинкой и высоким содержанием белка
- 13 граммов белка
- 4 грамма сахара
- Первичная молочная сыворотка для максимального усвоения белка
Эта упаковка содержит 12 штук печенья в индивидуальных пакетиках
Proto Whey - это революционная новая форма пищевого белка. Его микропептиды разработаны в соответствии со спецификацией метаболизма человека (питание, восстановление и рост мышц, энергия и иммунитет).
Не является лекарственным средством
Компоненты добавки BNRG, Power Crunch Protein Energy Bar, Original Triple Chocolate, 12 Bars, 1.4 oz (40 g) Each
Информация о Добавках | ||
Serving Size: 1 Cookie (40 g) 1.4 oz | ||
Servings Per Box: 12 | ||
Amount Per Serving | % DV* | |
Calories | 210 | |
Calories from Fat | 115 | |
Total Fat | 13 g | 20% |
Saturated Fat | 5 g | 25% |
Trans Fat | 0 g | |
Cholesterol | 0 mg | 0% |
Sodium | 80 mg | 3% |
Potassium | 195 mg | 6% |
Total Carbohydrate | 10 g | 3% |
Dietary Fiber | 1 g | 4% |
Sugars | 4 g | |
Protein | 13 g | 26% |
Vitamin A | 0% | |
Vitamin C | 0% | |
Calcium | 10% | |
Iron | 5% | |
* Percent Daily Values (DV) are based on a 2,000 calorie diet. |
Другие Ингредиенты
Proto Whey protein blend (Proto Whey [micro peptides from extreme hydrolyzed whey protein [55% di and tripeptides], maltodextrin], whey protein isolate, milk protein isolate), palm oil, enriched flour (wheat flour, malted barley flour, niacin, reduced iron, thiamine mononitrate, riboflavin, folic acid), sugar palm kernel oil, cocoa processed with alkali, fructose, soy lecithin, caramel color, natural flavors, salt, baking soda, stevia leaf extract.
Allergy Information: Contains milk, wheat, soy (from lecithin). This product is manufactured on equipment that also processes peanuts.
Способ приёма, инструкция применения добавки BNRG, Power Crunch Protein Energy Bar, Original Triple Chocolate, 12 Bars, 1.4 oz (40 g) Each
Нет отзывов об этом товаре.
Нет вопросов об этом товаре.